Betabanen.nl

De beste banen voor bèta’s

BETABANEN.nl is de vacaturesite voor bèta’s en technici van Vakbladen.com, de uitgever van o.a. C2W, TW.nl (Technisch Weekblad), Vision & Robotics, Maritiem Nederland en organisator van de carrièrebeurs C2W Career Expo en vakcongressen Labtechnology en het MET-event (Maritieme Energie Transitie). Naast het feit dat uw vacature op BETABANEN.nl zichtbaar en vindbaar is, is uw vacature automatisch zichtbaar in het banenladder in een of meerdere van deze titels in print, online en in de nieuwsbrief. Samen met haar partners in techniek, (bio)chemie en het maritieme cluster staat BETABANEN.nl in nauw contact met meer dan 200.000 bèta’s en technici in Nederland.en maakt dat zij trots zijn op het vak. Toekomst gericht en anticiperend op wat komen gaat.

BETABANEN.nl in het kort

• Specifieke doelgroep van uitsluitend hoger opgeleide
bèta’s en technici.
• Crossmediaal aanbod voor uw arbeidsmarktcommunicatie.
• Een up-to-date vacaturesite met slim zoekfilter en
toepasbare rss-mogelijkheden.
• Actieve benadering van latente werkzoekenden via onze
vakbladen, websites en e-mailnieuwsbrieven.
• Een wekelijkse vacaturemail.

BETABANEN.nl in cijfers (per maand)

Sessies9.620
Gebruikers5.927
Pageviews32.002
Nieuwsbrief abonnees2.767

Mogelijkheden BETABANEN.nl

Bedrijfspresentatie

Een bedrijfspresentatie biedt u de mogelijkheid uw organisatie met achtergrondinformatie extra onder de aandacht te brengen bij potentiële werknemers. Onder uw presentatie staat een overzicht van al uw actuele vacatures. Het invullen van uw bedrijfsprofiel is een kleine investering voor extra bereik en respons. Op dit moment publiceren wij zonder extra kosten uw bedrijfsprofiel op BETABANEN.nl.

Publiceer met Knollenstein en
InGoedeBanen

BETABANEN.nl is aangesloten op Knollenstein en InGoedeBanen.nl, die het opgeven van meerdere vacatures makkelijk maken. Bent u reeds aangesloten op een van deze applicaties neem dan contact op met uw media-adviseur om het plaatsen van vacatures op BETABANEN.nl voor u te activeren.

Extra exposure

Bij de Topbaan-vermelding staat uw vacature apart vermeld bij Topbanen op de homepage en uw vacature komt bovenin de zoekresultaten (als de Topbaan ook een zoekresultaat is). Bovendien krijgt een Topbaan een voorkeursbehandeling bij doorplaatsing in vacaturekaders op de websites van ons partnernetwerk.

Bij de Spotlight-vermelding krijgt uw vacature meer aandacht door de opvallende achtergrondkleur in de zoekresultaten.
De positie in de zoekresultaten blijft echter onveranderd.

Adverteren

Op de website en in de nieuwsbrief BETABANEN kunt u hogeropgeleide bèta’s bereiken met uw advertentie. U kunt een advertorial of banner plaatsen in de wekelijkse nieuwsbrief of een banner plaatsen op BETABANEN.nl.

U kunt ervoor kiezen om uw banner op de hele website te tonen, alleen op de homepage of per branche (Bouw & Infrastructuur, Chemie, Energie & Water, Life Sciences & Farma, Maakindustrie, Maritiem, Techniek)

Extra informatie

Website BETABANEN.nl

Naar website

Mediakit BETABANEN.nl

Download mediakit

Ik wil meer weten over de advertentiemogelijkheden