Merken

Onze vaktitels: sterke merken in hun domein

Technisch Weekblad / TW.nl

TW informeert zijn lezers kwalitatief en actueel over de nieuwste ontwikkelingen binnen alle ingenieursdisciplines. Wij doen dit omdat we vinden dat ingenieurs en technici over de grenzen van hun eigen vakgebied heen op de hoogte moeten blijven van maatschappelijke en economische ontwikkelingen en de cruciale rol die techniek en wetenschap daarbij spelen.

Meer informatie

Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is het vak- en opinieblad voor de gehele maritieme sector. Uniek aan de titel is de combinatie tussen opinie, interviews en analyses over de sector enerzijds, en goed geschreven vakinformatie over nieuwe producten en diensten anderzijds.

Meer informatie

Automatie | PMA

Automatie | PMA is hét industriële automatiseringsvakblad voor ­proces-, productie- en machineautomatisering, informatisering en instrumentatie in Nederland en België. Automatie en PMA verschijnen zowel digitaal, als app en printed magazine.

Meer informatie

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. De redactie werkt samen met brancheorganisaties, opleidingsinstituten en overheid om een volledig en betrouwbaar beeld te kunnen creëren bij de lezers op het gebied van Vision & Robotics.

Meer informatie

BETABANEN.nl

BETABANEN.nl is de vacaturesite voor bèta’s en technici van Vakbladen.com, de uitgever van o.a. C2W, TW.nl (Technisch Weekblad), Vision & Robotics, Maritiem Nederland en organisator van de carrièrebeurs C2W Career Expo en vakcongressen Labtechnology en het MET-event (Maritieme Energie Transitie).

Meer informatie