Events

Onze events zijn dé referentie in hun sector

Smart Maritime Technology Event

4 juni 2020

Op 4 juni 2020 vindt het Smart Maritime Technology (SMT) congres plaats, wederom bij het VNAB in Rotterdam. Dit event voor technici en (innovatie) managers uit het maritieme bedrijfsleven (zowel reders, toeleveranciers als scheepsbouwers) biedt een inspirerende netwerkdag, waarop bezoekers een overzicht krijgen van veelbelovende technologie als 3D printen, kunstmatige intelligentie, augmented reality en smart maintenance.

Meer informatie

Datacenter Innovations Day

22 september 2020

DatacenterWorks organiseert in samenwerking met CloudWorks en Infosecurity Magazine in september 2020 weer de Datacenter Innovations Day.

Meer informatie

MET Event

17 november 2020

Op 17 november 2020 vindt de derde editie van het Maritime Energy Transition Event (MET Event) plaats. Tijdens dit event bekijken we de rol van de maritieme sector tijdens de energietransitie.

Meer informatie

3i Event

29 oktober 2020 (voorlopige datum)

Bij het in de markt zetten van nieuwe technologie krijgt ieder bedrijf te maken met intellectueel eigendomsrecht. Ook wanneer je inzet op open innovatie en geen patenten aanvraagt, moet je weten waar je staat en kan de octrooidatabase waardevolle informatie bevatten voor de bedrijfsvoering.

Meer informatie